Müslibarer 12 stk.: Udstyr: Minihakker, lille bradepande ca. 25x25 cm, en blandeskål, deciliter mål, røre-ske og bagepapir Ingredienser: 1 dåse kondenseret mælk 6 dl havregryn 1,5 dl kokosmel 1 dl solsikkekerner eller sesamfrø (eller halv af hver) 2 dl hakkede mandler (eller andre nødder) 1 dl hakkede tørrede frugter (abrikoser, figner eller lign.) 1,5 dl tørrede bær eller rosiner (rosiner, goji, blåbær, hindbær eller lignende) 4 spsk honning 50 gr. mørk chokolade – minimum 70% Fremgangsmåde: Bland alle de tørre ingredienser i en skål, hak mandler, chokolade og tørrede frugter groft og bland det i. Varm den kondenserede mælk op. Den skal være godt varm uden at koge og put honningen i og lad den smelte. Hæld mælken over i skålen sammen med resten af ingredienserne. Rør blandingen godt sammen og kom den over i en bradepande belagt med bagepapir. Fordel massen godt ud i hjørnerne og glat den ud, så den bliver nogenlunde jævn over det hele. Bag massen i en forvarmet ovn på 130 g. i ca. 50 minutter. Den skal være gylden og sprød på overfladen og blød indvendig. Bør fryses for ikke at blive bløde.